Tunel Peklo

O nás Fóra Jdeš dnes do Tunelu ? Tunel Peklo

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Franta a poslední změna proběhla před 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Autor
    Gay
    Účastník

Ahoj, jdu dnes poprvé na akci peklo a nikdy jsem předtím u Vás nebyl. Mega se těším ze vymrdám co nejvíc děr. Kdo se všechno chystá?

Sub na hard sex
    Účastník

Já jedu určitě.

Pavol
    Účastník

Tak kolik der si vymrdal

Denis
    Účastník

a proč někteří pasivové nebyli vymrdáni? z jakého důvodu o ně nebyl zájem?

Milan
    Účastník

Ja nikdy v tunelu nebyl ale ta akce vypada zajimave jsem zkuseny pasiv

Milan
    Účastník

najde na peklu i silensji pasiv uplatneni?

james
    Účastník

Ahoj jsem na tom stejne chci se zúčastnit jako pasiv a mám stejné otázky.tak snad nám někdo zkušený odpoví. Mam rád být poslušnou děvkou pro více aktivu.

Pavol
    Účastník

Ahoj ako bolo v pekle 1. 2. Koľko bolo chlapov

Sub
    Účastník

Ahoj,jsem starší chlap,53/165/78.Chtěl bych zkusit Peklo, ale nevím zda má cenu v mém věku tam chodit.Upřímně nemám chlapa co by mě šukal.Musím se sám.Nemám strach z toho, že by měl někdo větší péro.V pohodě jen máznu anál a nasednu na dildo 22/5.Spíš jde o to, abych tam nešel zbytečně.

Nick
    Účastník

ja te vysukam, klidne dojdi

Jan
    Účastník

Zdravím,chci se zeptat,jestli je na akci Peklo,povolenek Poppers ,pro pasivy?

Franta
    Účastník

Ahoj měl bych dotaz mám šanci že mě tam někdo vymrda když mi je 45 /183 /115/14 /4. Moc rád bych se nechal vymrdat od více chlapů pořádně mám to moc rád. Klidně bych se i nechal vyfistit ale to asi u této akci se nedělá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.