Tunel Peklo

Vítejte Fóra Jdeš dnes do Tunelu ? Tunel Peklo

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gay a poslední změna proběhla před 2 hodinami a 12 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    kominik
    Účastník

Zdravíčko, jsem tady nový a v Tunelu jsem ještě nebyl ale strašně moc bych chtěl jednou zavítat a to poprvé na Tunel Peklo jako pasiv. Jenže mam s toho trošku deprese nikdy jsem ještě na takové akci nebyl a je mi teprve 28 a nemám moc zkušeností s chlapama dokonce jsem ještě nikdy neměl anál jen jsem provozoval blowjob. Tak by mě zajímalo že když bych došel jako pasiv a dostanu tu kuklu a pasku přes oči jestli tam je po ruce lubrikant a nebo si ho mam donést když by to bylo moje poprvé do mě. A taky mě zajímá kolik lidi se tak zučastní takové akce abych tam nebyl jen s jedným chlapakem… Chtěl bych jich mít totiž naráz víc. Doufám že to dostanu hluboko všude.

Roman Peter
    Účastník

Ahoj jsem na tom stejne chci se zúčastnit jako pasiv a mám stejné otázky.tak snad nám někdo zkušený odpoví. Mam rád být poslušnou děvkou pro více aktivu.

Ferda
    Účastník

Ahoj no tak jak tady tak na to koukám tak vidím že nejsem sám kdo má tyhlety samé otázky. taky jsem na to zvědavej na odpovědi

Denis
    Účastník

Pánové, pokud jste ještě v Tunelu nikdy nebyli a navíc jak píšete, nemáte žádné zkušenosti s análním sexem, tak bych Vám doporučoval nejdříve ten anální sex vyzkoušet. A do Tunelu se určitě zajděte podívat kdykoliv je otevírací doba, nebo když bude naked party. Nechci nikoho z vás odrazovat, ale přece jen ta akce Tunel peklo, jak je popisována, je to akce, která je dle mého názoru určena pro zkušenější pasivy.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem Denis. Důvod: doplnění finformací
    Roman Peter
    Účastník

Zkušenosti s analem mám a jsem s tím v pohode jen mne zajímalo jak to tam funguje kolik tam bývá aktivu a jiné podrobnosti.

Denis
    Účastník

Jsme spolek a pořádáme soukromé akce !!!
    Informace kdo je v klubu jsou TABU
    Informace co se děje v klubu jsou TABU

Ferda
    Účastník

Ahoj, no já se na tu akci chystám ale doufám že těch aktivu tam nebude zase až moc. Tak doufám že pasívu přijde dost

Sub na hard sex
    Účastník

Taky tam dojedu a ba naopak doufám že bude dost aktivu a ne tlustých co mají malej ocas.

Pavol
    Účastník

Ahoj v tuneli som ešte nebol ale dosť krát na akciach gang Bang ja ako pasív, chystám sa 5.12. prísť a dúfam že tam bude veľmi veľa veľkých ocasov.Čo my vyplnia oby dve diery hlboko.

Sub na hard sex
    Účastník

Doufám že se to přesune na sobotu 7.12.

Pavol
    Účastník

Ako to funguje v tunelu? A bude tam aj lubrikačný gél z kondomamy alebo si priniesť.

Sub na hard sex
    Účastník

Už se blíží další peklo tak doufám že bude víc aktivu jako minule a taky doufám že ti co nebyli minule vymrdáni pochopí že asi o ně není zájem a zbytečně zabírají místo.

Sub na hard sex
    Účastník

Hlavně si přečtěte nová pravidla vstupu.Minule to mnozí nedodržovali.

Pavol
    Účastník

Ahoj ako to funguje na akcii peklo, aktívny majú vždy nasadení kondóm keď budem mať masku alebo kuklu tak neuvidím či ho má nasadení

Sub na hard sex
    Účastník

No to je hold otázka. Co se třeba zeptat nebo chytnout jestli ho má.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.