Poprvé v Tunelu

Vítejte Fóra Jdeš dnes do Tunelu ? Poprvé v Tunelu

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Robin a poslední změna proběhla před 1 týdnem a 5 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Robin
    Účastník

Ahoj, chci se optat. V Tunelu jsem zatím ani jednou nebyl, ale už nějakou dobu mě láká. Mám jen jeden problém. Bojím se tam poprvé jít, protože jsem trans kluk. Jsem už dlouho na hormonech, takže vypadám, zním, mám tělo jako úplně obyčejný kluk normálně. Ale jakoby nemám po operaci, takže mám stále vagínu a prsa, takže by mě zajímalo, zda bych tam byl mezi vámi vůbec vítán. A o to víc, se bojím, že na naked party by mi to už vůbec neprošlo. Má to cenou zkoušet? (Případně jestli by si mě někdo vzal pod křídla, protože bych šel sám)

Denis
    Účastník

Já bych ti doporučil zavolat v sekci kontakt na mobil. Zvedá to přímo majitel, je to fér chlapík a zeptej se ho na rovinu. Co se týče mě, mě bys tam určitě nevadil, neměl bych problém s tebou pokecat. Nicméně sex už ne. Neber to ve zlém, ale jsem gay a prsa a vagína mě prostě neberou. Ale nechci mluvit za druhé. Zas na druhou stranu si vem, že spousta chlapů a kluků co chodí na naked jsou bi. Mají přitelkyně nebo manželky, a ten večer si chtějí užít s chlapem. Až budeš po operaci a budeš mít péro tak to bude jiná. Jestli chceš, tak já tě klidně do Tunelu vezmu ale ne na naked.

Robin
    Účastník

Díky, to je od tebe milý 🙂 Budu určitě rád to oťukat tak trochu incognito mimo naked i tak. Pokud by tam šel někdo zkušený se mnou tak určitě budu rád.

Sub na hard sex
    Účastník

Já bych se toho nebál. Vem si jocksy a myslim že by jsi par borcu prekvapil. Pokud se necháš mrdat do obou direk tak určitě někoho najdeš.

Sub na hard sex
    Účastník

Teda nevím jak velký prsa máš ale myslím že pokud ti nebude vadit že budeš středem pozornosti tak není co řešit. Klidně tam budu s tebou ikdyž jsem pouze pas/sub.

Robin
    Účastník

Nechám se určitě do obou dír. Mám to rád. A taky budu rád, tak dej vědět až se tam budeš chystat a já se rád přidám

Sub na hard sex
    Účastník

Ahoj Robin. Asi bych ti doporučil akci triko a spodní prádlo,jocksy. Já chodím jen na naked a zítra je naked mask a to nevím jestli dáš.

Pavol
    Účastník

Ahoj v tuneli som ešte nebol ale chodieval som na menšie súkromné akcie. Som pasív rád fajam veľké pèra deapthroat a tvrdý mrd do mňa zasunúť kľudne aj double anál. Ako to tam prebieha.

Robin
    Účastník

Jojo nad triko spodní prádlo jsem právě už přemýšlel, to zní fajn

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.