První návštěva

O nás Fóra Jdeš dnes do Tunelu ? První návštěva

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor

Příští týden bych možná přišel. Jen to nemám moc blízko. Jde se tam po příjezdu vyčistit? Je tam k dispozici kondomy a gel nebo si mám radši vzít? A když je no dress code tak můžu mít co chci? Třeba je trenky?

Ahoj kondomy tam jsou doporučuji se pročistit doma a gely někteří kluci mají ale když si vezmeš svůj je to lepší

Tak to mám smůlu, protože doma to nejde a tma taky ne

Pepan81
    Účastník

Tak si zajednaj hotel v Ostrave aby si sa mal kde vycistit a potom tam môžeš aj prespať

Maťo – orionmato
    Účastník

a načo čistiť? daj natur a máš to vybavené

Natur? To nechápu. Jako na hulvata bez čištění?

Milan
    Účastník

Nekdo pri patku idelane aktiv?

bdsmx1
    Účastník

Ahoj, je potrebné sa na Peklo dopredu zahláaiť? Alebo jednoducho prídem… ďakujem za odpoveď…

Milan
    Účastník

Nejaky aktiv na patek na poradnou akcicku?

Pepan81
    Účastník

Stačí keď prídeš netreba sa nahlasovat

bdsmx1
    Účastník

Super, ďakujem za odpoveď. Som dosť submisívny, tak by som si rád dal na krk obojok, ten by nemal byť problém. Bude vadiť, ak by som mal na penise chastity? Predsalen to odhaľuje penis len čiastočne…

Pepan81
    Účastník

Však si ho zober a to sa dohodneš v klube ci si ho môžeš dat ale asi to nebude problém keď ho budeš mat

bdsmx1
    Účastník

Aj som to tak myalwl, že si ho dám a keď bude problém, dám to dole… bol si už na Pekle? Ako pasív či aktív? Veľmi ma láka to skúsiť, nemám problém či áno, skôr hľadám vhodný termín…

Pepan81
    Účastník

Áno bol som už ne pekle ako pasív a viac krát

bdsmx1
    Účastník

Takže dobrá akcia, oplatí sa ísť… prespávaš tam niekde na hotreli? Lebo som až od Nitry a neoplatí sa mi na otočku… hotel mi pripadá dobré riešenie…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.