Dnes nejaky aktiv?

Vítejte Fóra Jdeš dnes do Tunelu ? Dnes nejaky aktiv?

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel René a poslední změna proběhla před 2 dny a 4 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Sostra
    Účastník

Prid me mrdat.

Denis
    Účastník

No to znám. Přijď mě šukat a když tam člově přijde šukat, tak ostatní jen chodí okolo a koukaj v ruce cigaretu, nebo plechovku piva, připadně stojí opření o kabiny a sjížději grindr. Když je člověk chce oslovit nebo jim šáhnout mezi nohy tak jdou pryč. Možná že jen hledají kozy a píču … 🙂

Sub na hard sex
    Účastník

Přesně tak. Chodí jen čumět na ocasy ale na víc nemají odvahu. Jsou trapní ale to je v každém klubu stejný.

Denis
    Účastník

Byl jsem tam 2x na naked party a nikdo se mnou nechtěl mrdat. Protože jsem 43/180/100 17/5 chlupáč, méda. Prý nejsem atraktivní. Byl jsem i na masked party už nikdy v životě. , vypadal jsem v té masce jak čurák. Jeden chlap se mi tam normálně smál do ksichtu

• Odpověď byla upravena před 1 týdnem a 1 dnem uživatelem Denis. Důvod: zasraná autokorektura
    Denis
    Účastník

Ale tak zase na druhou stranu odcházím z takové party zdravý a ne jak někteří co mají velké bicepsy, čuchají poppers a vzadu v té tmě mrdají první ligu bez kondomu a s každým. To se na ně jeden týpek napichuje, pak mrdají dalšího na slingu. No já vím, že vypadá že jim to závidím. ale 2009- 2014 jsem chodil mrdat do Betonu a neříkám, že by ze mě byli všichni paf. ale vždy na naked jsem si zašukal. Ale že prostě ve 43 letech si budu připadat v clubu jak nějaká prašivka, tak to mě teda nenapadlo. Přitom na amatérech a na Grindru nemám problém. A posílám fotky postavy.

Sub na hard sex
    Účastník

To si nesmíš tak brát. Dobře už bylo. Kdysi se mrdalo úplně jinak než dnes.

Radys
    Účastník

souhlas, Dřív se mrdalo víc. Dnes je to hlavně virtuální. Jinak dřív jsem byl taky v Betonu, netrvalo dlouho a už mě borec opřel o zeď a valil. to byla jiná doba. Dnes aby člověk pohledal někoho kdo rovnou zasune.

René
    Účastník

Ano bude

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.